Presentation to the residents at Stiel

161015_stielThe Hague, October 13th 2016 – At de Stiel, a community center for the residents of Stieltjestraat in Den Haag,  we presented our research on a new care concept developed for Stimuleringsfonds in collaboration with Staedion, Xtra welzijn, Florence. The residents of Stieltjestraat reacted with great involvement and participation! The presentation was followed by a discussion with the residents and the volunteers. This moment of sharing has been a reciprocal source of inspiration for the development of our research and for the beginning of a new idea of community center for this specific neighborhood but also for similar post-war housing blocks in the Netherlands.

photo: Mauro Parravicini and Maarten Kop presenting the research of Laura Alvarez Architecture and Mauroparravicini Architects at de Stiel, The Hague.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s